Biologische voeding voor honden en katten!

Biologische hondenvoeding en kattenvoeding van hoogwaardige herkomst en kwaliteit is onze specialiteit. Al onze (vlees)produkten zijn gegarandeerd vrij van verborgen conserveringsstoffen, kunstmatige vitaminen, kleurstoffen, aroma’s, emulgatoren, stabilisatoren, suikers, smaakversterkers en nitrietpekelzout.
(Verzendkosten: € 4,95 per bestelling). Voedingsadvies is gratis en vrijblijvend: 06-12920076

ZWERGNASE Bio-kruiden

Er was eens...

Zo begint ook het verhaal van Zwergnase Biologische kruiden.

Hoe genezen dieren zich op natuurlijke wijze?
Hoe beschermen dieren zichzelf tegen infekties en parasieten?

Geïnspireerd door de reinheid van de natuur en gedreven door de natuurlijke instincten van dieren begon Kirsten Schmeling voor haar eigen dieren kruiden te verzamelen en mengsels samen te stellen. Zoekend naar de beste kwaliteit besloot ze het heft in eigen handen te nemen, bouwde haar eigen droogrekken en gaf Bioland boeren opdracht om sommige van haar kruiden te gaan verbouwen. Zo werd Zwergnase Biologische kruiden geboren.

Voor honden, katten, paarden en reptielen
Met deze recepten betreedt Kirsten een onontgonnen gebied. Haar kruidenmengsels hebben zich echter al lange tijd bewezen. U zult verrast zijn wat voor een kruidenkracht er in een blikje verstopt zit! Zwergnase Biologische kruiden zijn gegarandeerd in levensmiddelenkwaliteit, volledig vrij van vulstoffen, aromastoffen, conserveringsmiddelen en chemische additieven. En uIteraard geproduceerd zonder dierproeven.

Zwergnase Biologische kruiden zijn natuurlijk geteeld, met de hand geplukt, voorzichtig gedroogd en afkomstig uit het zonovergoten Landau/Pfalz in Duitsland.

Waarom Bioland?
Bioland boeren mogen slechts beperkt mest gebruiken, er zijn maar heel weinig conventionele meststoffen toegestaan. Vloeibare mest, drijfmest en mest van pluimvee uit de conventionele landbouw zijn bij Bioland verboden!! Eveneens meststoffen uit biogas-installaties.
De richtlijnen van de Europese Unie voor biologisch produkten staan het wel toe! Eveneens worden bij Bioland geen grondstoffen uit China of bijv. Zuid-Amerika toegestaan.
 

Toepassen
Zwergnase Biologische kruiden kunnen eenvoudig ingezet worden om de gezondheid van het dier te ondersteunen en verbeteren. Er worden geen symptomen bestreden - het lichaam wordt juist gestimuleerd zichzelf te ondersteunen en genezen!
Kruiden kunnen worden gebruikt bij lichte diarree, stijfheid of schijnzwangerschap. Ze kunnen bijvoorbeeld als kuur worden ingezet om wormen en of parasieten te verdrijven. Ze kunnen helpen bij ontstekingen van verschillende aard. En nog veel meer. Kijk voor meer informatie in de shop bij de produktbeschrijvingen. Schakel echter bij sterke en aanhoudende klachten altijd een dierenarts in.

TIP: schroom niet om deze kruidenkracht ook eens voor uzelf uit te proberen!  

hondenvoeding biologisch

ONZE PRODUCENTEN

TERRA-PURA BIOLOGISCHE TIERNAHRUNG

KAY KLEIN’S HUNDEMANUFAKTUR

ZWERGNASE BIO-KRÄUTER

kattenvoeding biologisch

VIDEO’S:
Beelden zeggen meer als woorden....
Interviews en filmpjes met onze leveranciers.

VRAGEN? MAIL ONS:
info@buddysbite.nl

 
Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te faciliteren/ het inloggen te vergemakkelijken.
x