Biologische voeding voor honden en katten!

Biologische hondenvoeding en kattenvoeding van hoogwaardige herkomst en kwaliteit is onze specialiteit. Al onze (vlees)produkten zijn gegarandeerd vrij van verborgen conserveringsstoffen, kunstmatige vitaminen, kleurstoffen, aroma’s, emulgatoren, stabilisatoren, suikers, smaakversterkers en nitrietpekelzout.
(Verzendkosten: € 4,95 per bestelling). Voedingsadvies is gratis en vrijblijvend: 06-12920076

Buddy's Bite team

Hallo, ik ben Kwibus

Een paar jaar geleden rook ik iets heel spannends. Jouke, mijn maatje, kreeg iets heel anders te eten dan ik...
Ik probeerde uit alle macht dichterbij te komen maar daar stak mijn baasje de woonkamerdeur tussen. Dacht ze nou echt dat ik het niet geroken had?
In mijn bak zaten die gebruikelijke droge dingen. Al van kleins af aan probeerde ik duidelijk te maken dat ik die niet graag had. Toegegeven: iedere keer probeerde mijn baasje een andere soort. Ik denk niet dat mijn baasje het zich realiseerde maar uiteindelijk was het allemaal hetzelfde... ik werd er misselijk van en had erg vaak buikpijn.

Ik bleef maar aan de lege bak van Jouke likken. Mijn baasje probeerde mij nog wel over te halen, maar ik trapte er niet in! Ik wilde dit ook, dit rook zo lekker! Gelukkig was mijn baasje snel overgehaald.

Toen ze weg was klom ik snel via een stoel op het aanrecht. Daar stond een geopend blik met een heerlijke geur. Jouke stond op de uitkijk, zij wilde natuurlijk ook wat. Ze kon mij toch niet bijhouden dus ik rende snel naar boven met het blik tussen mijn tanden. Toen mijn baasje ontdekte wat ik uitgespookt had was ze niet boos. Vanaf dat moment kreeg ik voortaan hetzelfde als Jouke.

Helaas staan de blikken nu achter gesloten deuren, ik kan er niet meer bij. Maar blikken haal ik desnoods uit de vuilnisbak, al moet ik het hele huis op de kop zetten.


Hallo, Ik ben Fabi

Ik ben geboren in Moldavië. Mijn moeder heb ik niet gekend. Toen ik slechts een paar dagen oud was ben ik naar Duitsland gebracht door een reddingsorganisatie. Ik werd met de fles groot gebracht in een gezin met vele andere geredde dieren. Ondanks mijn slechte start ben ik heel stoer geworden. Mijn bijnaam was Djengis Khan.

Na een aantal jaren ontmoette ik een knappe Hollandse Jack Russell. Ze was spierwit en onvermoeibaar. Urenlang hebben we met elkaar gestoeid. Ik was de jongste in het hondengezin en niemand wilde met mij rennen. Mijn nieuwe vriendin hield echter nooit meer op! Toen ze vertrok heb ik dagenlang voor de deur gelegen. Ik wachtte en wachtte...

Na een tijdje kwam ze terug. Ik wist meteen dat het goed zat. Ik ben dan ook met haar mee naar Holland gegaan. Sindsdien zijn we onafscheidelijk. Soms is ze best vermoeiend en ze heeft altijd gelijk, maar dat schijnt normaal te zijn.

Gelukkig is het eten in Holland hetzelfde als thuis in Duitsland. Ik krijg altijd meer dan mijn vriendin. Dat vind ze niet leuk maar ik eet toch veel sneller dan zij. 

hondenvoeding biologisch

ONZE PRODUCENTEN

TERRA-PURA BIOLOGISCHE TIERNAHRUNG

KAY KLEIN’S HUNDEMANUFAKTUR

ZWERGNASE BIO-KRÄUTER

kattenvoeding biologisch

VIDEO’S:
Beelden zeggen meer als woorden....
Interviews en filmpjes met onze leveranciers.

VRAGEN? MAIL ONS:
info@buddysbite.nl

 
Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te faciliteren/ het inloggen te vergemakkelijken.
x