Biologische voeding voor honden en katten!

Biologische hondenvoeding en kattenvoeding van hoogwaardige herkomst en kwaliteit is onze specialiteit. Al onze (vlees)produkten zijn gegarandeerd vrij van verborgen conserveringsstoffen, kunstmatige vitaminen, kleurstoffen, aroma’s, emulgatoren, stabilisatoren, suikers, smaakversterkers en nitrietpekelzout.
(Verzendkosten: € 4,95 per bestelling). Voedingsadvies is gratis en vrijblijvend: 06-12920076

Gebitsproblemen

Slechte adem, doffe aanslag op de tanden of bruin-gele vlekjes op het gebit zijn tekenen van beginnende tandproblemen. Tandplak en tandsteen zijn de grootste boosdoeners. Met speciale brokjes die tandplak voorkomen wordt u compleet om de tuin geleidt. Iedereen die wel eens een droog koekje of müesli eet weet dat voedselresten tussen de tanden blijven zitten. Aangezien vele voedersoorten suikers bevatten veroorzaken deze juist tandplak!

Vraagt u uw eigen tandarts of er koekjes bestaan die tandplak en cariës bij uw kinderen helpen voorkomen. U zult vreemd aangekeken worden....

Intussen krijgen 4 op de 5 honden van drie jaar of ouder gebitsproblemen. Ontstekingen van het kaakbot en de weefsels bezorgen de dieren veel pijn. Slechte adem en uitvallende tanden kunnen het gevolg zijn. Dure operaties zijn het logische gevolg. Als u het gebit van uw dier verwaarloost dan kunnen bacteriën op den duur zelfs vitale organen als nieren, lever of hart aantasten.

Tandenpoetsen is voor honden en katten een ware kwelling. Honden en katten zijn van nature roofdieren. Wanneer u met een voorwerp in hun bek komt kunnen zij dit als zeer beangstigend en/of bedreigend ervaren.

De oplossing is eenvoudiger dan u denkt: 

Vermijd voeding en beloningsartikelen waaraan suikers zijn toegevoegd.
Kauwsticks of tandpasta helpen helemaal niets als de bron van het probleem niet aangepakt wordt...

hondenvoeding biologisch

ONZE PRODUCENTEN

TERRA-PURA BIOLOGISCHE TIERNAHRUNG

KAY KLEIN’S HUNDEMANUFAKTUR

ZWERGNASE BIO-KRÄUTER

kattenvoeding biologisch

VIDEO’S:
Beelden zeggen meer als woorden....
Interviews en filmpjes met onze leveranciers.

VRAGEN? MAIL ONS:
info@buddysbite.nl

 
Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te faciliteren/ het inloggen te vergemakkelijken.
x