Biologische voeding voor honden en katten!

Biologische hondenvoeding en kattenvoeding van hoogwaardige herkomst en kwaliteit is onze specialiteit. Al onze (vlees)produkten zijn gegarandeerd vrij van verborgen conserveringsstoffen, kunstmatige vitaminen, kleurstoffen, aroma’s, emulgatoren, stabilisatoren, suikers, smaakversterkers en nitrietpekelzout.
(Verzendkosten: € 4,95 per bestelling). Voedingsadvies is gratis en vrijblijvend: 06-12920076

Gastenboek

Om privacy-redenen worden de achternamen van de schrijvers niet vermeld.

Fenna
Geen nieuws is goed nieuws toch? JA, inderdaad! Het gaat ONTZETTEND goed met Floortje, haar ontlasting is stabiel en er zijn dagen dat de ‘krabsessies’ op 1 hand te tellen zijn, maar tjeeee wat gaat het goed met ons herdermeisje. Ze vind de brokjes ook zalig, die gebruik ik voor ‘beloning', zoek- en snuffelspelletjes etc.. het wordt gretig opgepeuzeld! Het gras eten is inmiddels gelukkig ook een stuk minder geworden, ik ben haar wel meer eten gaan geven vond haar inmiddels wat magerder aan het worden. Haar kale plekjes van het krabben op haar oren zijn ook al bijna weg. Maar zooooooo blij hoe het gaat, ook de nachten slaap ze nu bijna helemaal door en ligt ze regelmatig in remslaap… ze begint met alles nu bij te komen lijkt het wel! Je begrijpt, hier zit een heeeeeeeeeel blij mens!
Fenna - Oosterwold

Schuumke

Onze Maltezer (Schuumke) heeft vanaf het begin slecht gegeten. We hebben talloze soorten hondenvoer aangeboden; brokken, zachtvoer, vlees en soms zelfs ter afwisseling tonijn, eieren enz. Alles vond hij maar kort 'lekker' en liet het al snel weer staan. Ook hebben we het op verschillende manieren aangeboden; 's ochtends en 's avonds 15 min. aanbieden en als het niet wordt gegeten wegzetten en pas bij het volgende eetmoment weer aanbieden, extra veel beweging om honger te creëren en zelfs spelletjes zoals eten verstoppen om het interessant te maken. Niet hielp. Het kostte ons veel tijd, het gaf veel frustratie en we waren ten einde raad. Toen tipte iemand ons Buddy's Bite. Biologische hondenvoeding zonder o.a. conserveringsmiddelen kenden wij nog niet. Na een kijkje op de site waren we erg enthousiast! Het is wat kostbaarder dan reguliere hondenvoeding, maar goede producten kosten nu eenmaal meer en dat hebben we natuurlijk maar al te graag over voor onze grote vriend! Schuumke at het vanaf het eerste moment tot op heden met ontzettend veel smaak en plezier! Het lijkt erop dat hij weet dat dit goede voeding is. Ook is de kwaliteit van zijn vacht verbeterd en heeft hij veel minder gezondheidsklachten! Kortom; we kunnen dit iedereen aanraden! Het is ongelooflijk wat goede voeding kan doen. Dit was natuurlijk al bekend voor de mens en dus vanzelfsprekend ook voor dieren. Suzanne is een gedreven vrouw met ontzettend veel kennis en passie over o.a. gezonde voeding en hoe we onze geliefde dieren hiermee het beste kunnen geven en daar zijn we haar enorm dankbaar voor!
Coline - Nijmegen

Bogdan

Wilde even kwijt dat Buddy`s Bite er geweldig uitziet! Onze Basset is nu anderhalf en heeft nu twee weken Terra-Pura en Buddy`s Bite gekregen en heeft nog nooit zo goed gegeten, hij likt zijn bak na en komt nog een paar keer terug om te kijken of hij echt leeg is. Ik ben verbluft! Vanaf pup met brokken begonnen, een drama omdat hij dat niet at, menig verschillende geprobeerd en een pup die steeds magerder werd.  Toen over gegaan op vers vlees dat wel stukken beter ging, maar nooit na likken en regelmatig bak niet helemaal leeg of helemaal niet eten, en geregeld diarree of keiharde poep. Om deze redenen nog verschillende kvv`s geprobeerd waarvan ik nog enigszins het idee had dat er zo min mogelijk troep in zat maar mocht niet baten, hij at als een boer met kiespijn. Het eerste blik dat ik open trok van Terra-Pura was een verrassing, wat zag dat er lekker uit, heb alle smaken gehad en meneer lust ze allemaal dus weer bestellen. Nu ook kennis gemaakt met Buddy`s Bite, het ziet er net zo fantastisch uit  - wederom bak nog veelvuldig nalikken en nog een paar keer kijken. Als je het opent zie je gewoon wat er in het blik zit (vooral bij jou product Buddy`s Bite), het ruikt goed net alsof ik het zelf klaar gemaakt heb, blije hond en blij baasje. Ik wilde je dit niet onthouden.
Ingrid - Hoofddorp

Tommie en Jackie
In februari 2011 is Tommie bij ons komen wonen. Een lieve Jack Russel, maar wel heel angstig. We hebben hem, dachten we, het betere voer gegeven. Maar hij werd wel steeds lustelozer en ook dikker. Ondanks dat we niet veel voer gaven. Ook hondekoekjes kreeg hij niet echt heel vaak. In zomer 2014 kwamen we op een braderie Buddys Bite tegen. We hebben 4 kleine blikjes gekocht om het uit te proberen. Tommie vond het meteen geweldig lekker. We hebben al snel meer besteld voor hem. Maar de 4 blikjes waren op voor de nieuwe er waren. Tommie kreeg dus nog een paar dagen zijn oude voer. Als we de bak voor hem neerzetten keek hij ons aan van wat doe je nou, waar is dat andere voer. Was een super mooi gezicht. Eind oktober 2014 is Jackie, een pup, ook bij ons komen wonen. Een speelkameraadje voor Tommie. Jackie heeft meteen ook het voer van Buddys Bite gekregen. Het voer dat we van de fokker meekregen hebben we iemand anders maar blij mee gemaakt. Alleen kregen ze voor het slapen gaan nog een kauwbot van een ander merk. Eind 2015 kreeg Tommie erge jeuk op zijn rug, net voor zijn staart, en Jackie jeukten de oren heel erg. Op advies hebben we ze beide een 2 weekse kuur van Zwergnase gegeven. Na een paar dagen ging het al een stuk beter en na 2 weken waren de klachten helemaal weg. Sinds die tijd krijgen ze beide alleen nog maar voer en kauwmiddelen van Buddys Bite. In het weekend krijgen ze er nog huttenkase bij en soms doen we er gekookte aardappelen of verse groente door. Maar altijd zonder zout en conserveermiddelen. Hondekoekjes van bezoekers mogen ze ook niet meer hebben. Tommie en Jackie zijn nu gezonde, vitale en lieve hondjes. Een dierenarts hebben we niet meer nodig.
Erika - Doetinchem

Luusje
Onze poes Luusje (8jr) begon ruim een jaar geleden haren uit haar vacht te trekken waardoor er kale plekken ontstonden. Ze at soms een dag lang helemaal niets, ontlasting bleef dan dagen weg, ze at veel gras en sliep veel. Een half jaar lang gingen we vaak naar de dierenarts die ons diverse medicijnen voor schreef en 2 keer andere brokken adviseerde, Luusje kreeg een echo, bloedonderzoek en alvleesklier test. Gelukkig kwam er niets uit. De medicijnen hielpen niks, maakten haar alleen maar zieker! Vaak zat ze in elkaar gedoken stilletjes op 1 plekje in het huis, vreselijk om te zien. Als ze naar de bak ging bleef ze vaak persen maar kwam er niks. Ben toen op internet naar alternatieven gaan zoeken, er moest toch een andere oplossing voor haar klachten zijn….. We vonden diverse mensen die goede adviezen gaven en kwamen erachter hoe ongezond brokken voor een poes zijn. We wisten niet dat brokken veel vocht uit het lichaam trekt, weinig vlees bevat en vol met chemische toevoegingen zit die haar darmflora kapot maakten. Wat vreemd dat onze dierenarts zelfs diverse brokken had geadviseerd! We gingen over op biologisch rauw vlees, maar ze at het slecht zodat we over moesten gaan op vlees uit kuipjes. Toch bleef ze slechte ontlasting houden en aan haar vacht plukken. Haar darmen waren duidelijk nog niet in orde.
En toen ontdekte ik Buddy’s Bite fantastisch, dit zochten we! We geven nu 11 weken Terra Pura. De Zwergnase kruiden zijn ook geweldig, het werkte als een natuurlijk antibioticum, alle afvalstoffen kwamen via haar oogjes en neus eruit en je rook het aan haar adem. Met de dag wordt Luusje nu beter: ze plukt en likt bijna niet meer, ze heeft een glanzende vacht, wordt mooi gespierd en zelfs haar hangbuik is verdwenen, ontlasting is nu goed en ze eet eindelijk goed en graag. Het blijkt zelfs dat ze kan miauwen als er een blik wordt open getrokken! Luusje is weer een poes geworden, ondeugend, klimt in bomen, jaagt soms en speelt veel! Het proces van herstel duurt lang en je moet vooral geduld hebben. We kregen vele goede adviezen van Suzanne en ook snel antwoord op onze vele vragen! En dat alles gratis! Soms ben je in paniek en weet je het niet meer, Suzanne gaf dan een heel onderbouwd en overtuigend antwoord. Bedankt Suzanne! Wij zijn Buddy’s Bite fan, nooit meer brokken, ook al is je beestje nu gezond ermee, het is net als snacken of roken, daar wordt ook niet ieder mens ziek van, maar ongezond is het!  
Lonneke en Deirdre - Rotterdam

Snuffel
Hallo allemaal, ik wil graag even vertellen hoe ik bij Buddy's Bite ben beland en wat mijn ervaringen zijn. Mijn man, dochter en schoonzoon waren voor een kort verblijf in Nederland. De shitzu (Snuffel) van mijn dochter sukkelde op dat ogenblik geweldig met jeuk. In die mate dat hij zijn pootjes toe bloedens toe beet. Zijn buikje was op dat moment ook heel gevoelig en zag knalrood. Hij krabde zich CONSTANT. Gewoon om gek van te worden (ook 's nachts). Onhoudbaar in eerste instantie voor het beestje maar ook voor de baasjes. Een normale nachtrust was niet meer aan de orde. Naast onze mobilhome stonden heel vriendelijke mensen die ook hondjes hadden. Dus raakten wij aan de praat. Het waren deze mensen die ons aanraadden Buddy's Bite te proberen. Zo gezegd zo gedaan. We kregen de gegevens van Suzanne. Thuis gekomen heb ik met Suzanne gebeld. Zij  gaf mij direct raad op een super toffe manier. Ik bezorgde haar de nodige informatie en bestelde telefonisch/ schriftelijk wat volgens Suzanne goed was voor onze Snuffel. De dag nadien was de bestelling al bij ons (België). Nu, na een tijdje Terra-Pura te hebben genomen verbetert stilaan maar zeker het jeukprobleem en zo ook de algemene conditie van onze liefste Snuffel. Geen antibiotica meer en geen cortisone meer. Dankjewel Suzanne. Groetje vanuit België.

Tina, Erna en SNUFFEL

Snoet en Muis
Ik haal al enkele jaren het voer voor mijn poezen bij Suzanne. Eigenlijk al vanaf het begin dat zij naar Duitsland ging. Het bevalt gewoon heel goed en de Duitsers staan hier wel bekend om hun goede producten. Ik vind het voer helemaal niet duur, gezien de kwaliteit die je ervoor terugkrijgt. Snoet en Muis blijven gezond, hebben geen problemen aan de blaas of aan de nieren en dat zie ik om mij heen wel anders! Als de dieren gaan dokteren, dan ben je pas duur uit! Wat ik ook erg prettig vind is dat het kattenvoer niet ruikt en er goed uitziet.
Anja - Nijmegen

Tillmann
Unser Briard Tillmann ist mittlerweile sieben Jahre alt. Wir haben ihn von Anfang an mit " Buddy's Bite" gefüttert, weil wir von der Hochwertigkeit und Natürlichkeit dieses Futters überzeugt sind. Wir sind nicht enttäuscht worden und auch nach all den Jahren sehr zufrieden. Nicht nur, dass unser Tillmann sein Futter ( gleich welche Sorte ) immer mit Begeisterung frisst, so erfreut er sich bester Gesundheit und tollt herum wie ein junger Hund. Er hat außer seiner jährlichen Impfung oder einer Pfotenverletzung noch nie einen Tierarzt benötigt. Dies führen wir zu einem großen Teil auf das Futter zurück, das weder künstliche Aromen noch Lockstoffe enhält, dafür aber vor allen Dingen nur hochwertiges Fleisch. Wir können dieses Futter jedem empfehlen, denn es hält den Hund beweglich, vital und gesund.
Karin - Mönchen-Gladbach

Diezel
Wij zijn zeer tevreden over jouw producten!!! 2 jaar geleden zijn wij op advies van de dierenwinkel van brok overgegaan op biologische KVV. Aanvankelijk ging dat erg goed. Maar na een paar maanden was Diezel behoorlijk minder enthousiast. Van een ander merk gaf hij gal over. Van weer een ander merk KVV lustte hij weer geen kip en rund. En zo ging dat door. We werden er een beetje tuureluurs van. Totdat een vriend van ons een blik Terra-Pura liet zien. Het eerste pakket werd met blik en al opgegeten!! We hebben daarna het pakket met 6 smaken uitgeprobeerd en tot onze verbazing zat Diezel s'morgens al te wachten bij zijn bak. We zijn nu ruim 7 maanden verder en Diezel heeft nog geen enkele keer zijn eten laten staan of overgegeven. Ondertussen hebben we ook al verschillende koekjes uitgeprobeerd en kauwartikelen en echt, hij lust alles en ziet er een stuk beter uit. Ondertussen heb ik Suzanne met vele vragen bestookt en elke keer een duidelijk antwoord gekregen. Ga zo door meid. Wij zien nu dat vele producten gewoon slecht vlees bevatten en je heel goed moet opletten wat erop staat.
Willy - Beekbergen

Kyra
"Op advies van Suzanne heb ik mijn Witte Herder Kyra 2 kruiden van Zwergnase gegeven, 2 weken lang**. Kyra had last van wat een orthopeed noemde een "luxatie" aan haar 2e teen, als gevolg van een gescheurd peesje aan haar koontje waar de nagel in zit; hij had geadviseerd om de teen te amputeren. Dat stond mij tegen en heb alternatieven gezocht. Ook een natuurgeneeskundige behandeling leek uiteindelijk niet het resultaat op te leveren die er aanvankelijk wel was: Kyra mankte nog steeds na intensief spelen of zich stoten. Toen heb ik 2 weken "Immuunversterker" en "Ontstekingsremmer" gegeven en sindsdien heeft Kyra geen enkele last meer. Ik kan het bijna niet geloven, telkens als Kyra heel druk had gespeeld, dacht ik: "Oh, als dat maar goed gaat". Maar ze heeft nog steeds nergens last van. Sterker nog: ik meen zelfs te zien, dat ze nu heel anders loopt: bijna dansend en elegant; zoals voor haar blessure.
**Wat ik ook heel verrassend vind is hoe die kruiden werken: het eigen genezend vermogen wordt in gang gezet tijdens die 2 weken en dan moet je stoppen. Je hoeft dus niet de kruiden eindeloos te geven!"
George - Loon op Zand 


Steffi & Daisy

Sinds eind augustus 2014 zijn wij overgegaan van rauw vlees (KVV) op de blikvoeding van Terra Pura uit Duitsland in Bioland-kwaliteit. Omdat wij zelf ook meestal biologisch eten, waren wij al langere tijd op zoek naar vlees in een bio-kwaliteit. Het is er wel, maar Steffi reageerde daarop en moest regelmatig ’s morgens gal overgeven. Bij ander “gewoon” KVV had ze dat dan weer niet. Ook de verhalen van de wantoestanden in de vleesindustrie heeft ons aan het denken gezet wat voor kwaliteit er dan in het KVV-voer zou kunnen zitten….
Na het zien van een filmpje over Terra Pura, op de website van Dierbewust, zijn we in contact gekomen met Suzanne van Buddy’s Bite en hebben wij een doos met blikvoer van Terra Pura besteld om te proberen en om mee te nemen op onze vakantie. Nou, dat was een schot in de roos! Ten eerste vinden de hondjes het heel erg lekker, ten tweede gaan ze steeds beter in hun vel zitten en ten derde vinden wij het heel handig en makkelijk in het gebruik!
Toen Steffi 4 jaar geleden als eerste bij ons kwam vanuit Spanje, had ze vreselijk last van haar darmen en hele dunne ontlasting. We kregen het maar niet voorelkaar om het in orde te krijgen, ook de dierenarts had geen antwoord op haar probleem. Let wel, ze zat toen op brok! Uiteindelijk na veel gedoe, zijn wij op aanraden van onze dierenspeciaalzaak van brok op rauw vlees overgegaan en daar is het probleem toen mee opgelost. Vorig jaar kreeg Steffi last van haar oren, dikke korsten erop, het leek wel op demodex! Wij hadden daar een speciaal “natuurlijk” goedje voor en daar ging het uiteindelijk wel mee weg, maar iedere keer kwam het weer terug. Nu, op dit voer, zijn haar oren eindelijk rustig! Wij hadden niet durven dromen dat we ooit op “blikvoer” zouden overgaan, want dat heeft in NL een hele slechte naam! Maar dit voer is echt van een geweldige kwaliteit, en het ruikt ook heel lekker! Onze beide hondjes zien er gewoon fantastisch uit, mooi glanzende vacht, mooi slank en heel levendig! Wij zijn fan!
Henk en Christa - Westwoud

Kat
Heb vandaag voor de 2e maal voeding besteld voor mijn kat. Deze kat heeft spijsverteringsproblemen en ze reageert heel goed op de voeding van Buddy's Bite. Ben heel blij met jullie producten.
Marilyn - Veghel
 
Lola
Hey Suzanne. Je eten maakt Lola erg gezond! Ze is erg fit en haar vacht ziet er erg gezond uit. Ze heeft recentelijk 1x van haar oude voedsel gegeten en 1x kattenvoer uit blik (dit laatste bij een onoplettend moment, we waren op bezoek, en ze ging op 'jacht'. De dag erna was ze direct ziek! Dus geen slecht voedsel meer voor haar!
Heb je artikelen over regulier hondenvoer? Over wat voor rommel daarin zit? Ik ben er erg benieuwd naar.
Eric - Amsterdam
 

Doris
Ons boxerteefje was 9 maanden oud toen ik Suzanne leerde kennen. Doris was ondertussen helaas een goede bekende geworden van onze dierenarts, ……we kwamen er veel te vaak! Ze had erge  jeuk over haar hele lijfje en voortdurend oorontstekingen.  Ze had al diverse soorten hypo-allergene hondenvoedingen achter de rug. Niets hielp afdoende. Ze bleef maar krabben en bijten in vacht en pootjes. Per toeval raakte ik met Suzanne in gesprek. Haar kennis van voeding sprak mij zeer aan en ik kon Buddy’s Bite vrijblijvend proberen. Doris at al gelijk met veel plezier haar bak leeg, iets wat ik tot voorheen niet kende! De jeuk en oorontstekingen verdwenen langzaam aan. Eindelijk na zoveel zoeken had ik een voeding gevonden die merkbaar verbetering gaf voor haar klachten. Wat ben ik daar blij om. Ze krijgt nu 2 keer per dag blikvoeding en als aanvulling aardappelen. Ik heb ook de andere producten gekocht omdat ik nu echt deze voedingslijn wil volgen. Doris doet het er gewoon het beste op. Ik ben echt blij dat ik hiermee in aanraking ben gekomen!
Jeanette – Nijmegen

 

Duuk
Onze kooikerhond Duuk is ruim zeven jaar. Ongeveer twee jaar geleden kreeg hij een huidirritatie in zijn liezen. De dierenarts schreef verschillende medicijnen voor, maar niets hielp. Om wanhopig van te worden, want ondertussen werd de huid door alle medicijnen steeds droger en likte het arme beest hem door de jeuk steeds verder stuk. De dierenarts sprak eerst over een grasallergie, en later over een voedselallergie, en wilde een overstap naar anti allergeen brokken. We hadden onze twijfels. Ondertussen kwam Suzanne met haar product Buddys Bite op ons pad en we besloten daarmee te beginnen en het advies van de dierenarts even te parkeren. Duuk vond het voer meteen heerlijk, zijn vacht ging glanzen, hij werd er mooi slank van en zijn overgewicht bleef weg, en de allergie is vrijwel geheel verdwenen. En hij is echt dol op dit eten! Zijn voerbak vullen, staat gelijk aan de keukenrol klaarleggen, want hij zit letterlijk kwijlend te wachten tot hij kan beginnen. Hij is weer helemaal ons mannetje. Wij zijn overtuigd door Buddy’s Bite! 
Bea - Nijmegen 


Luna
Mag ik mij even voorstellen: Ik ben Luna een Cairn Terrier, ik wordt in april zeven jaar. Ben een teefje, ben samen met mijn broertje uit een nestje gehaald.
In september heb ik een voedsel allergie gekregen, dit werdt door onze hondentrimster gezegd. Op advies van Suzanne zijn we begonnen met voedsel van Buddy's Bite. Ik vindt het heerlijk, sta bij het aanrecht klaar om het lekkere hapje te ontvangen. Mijn huid is naar een paar maanden allergie vrij. Kreeg een complement van de hondentrimster dat mijn vacht supermooi is en weer glanst. Dus advies: ga voor Buddy's Bite!
Loes - Nijmegen

Floortje en Karel
Wij wonen aan de grens en gingen dus al voer in Duitsland halen. Naar onze mening is het van veel betere kwaliteit, althans er is betere controle op dan in Nederland. Ik was dus erg blij dat we dit nu ook in Nederland kunnen kopen. Wij voeren onze honden vlees maar het moet ook niet teveel werk zijn, daar ben ik eerlijk in. Vers vlees in blik is gewoon de ideale oplossing. Ik heb ook nooit begrepen waarom dit niet in Nederland te koop was, het is veel handiger. De honden doen het uitstekend. Ze zijn blij, spelen en rennen dat het een lieve lust is en zien er gezond uit. We hebben er weinig tot geen omkijken naar, en daar gaat het om.
Prima initiatief.
Succes, Irma - Beek Ubbergen

 

Bofferd
Onze Bouvier Bofferd krijgt sinds 2 jaar Buddy's Bite. Voorheen was hij nogal sloom. Wij dachten dat het aan zn leeftijd lag, toen was hij 9 jaar. Naast een senior-brok gaven we hem senioren-pilletje om zijn hersenen te stimuleren. Wisten wij veel... Via een kennis kwam ik in contact met Buddy's BIte. En inderdaad: na verloop van tijd begon Bofferd wakker te worden. Toen we begonnen met Buddy's Bite zijn we ook meteen gestopt met het pilletje. Je kunt je geld inderdaad beter aan goede voeding besteden... Bofferd's ogen glimmen weer, hij gaat graag mee wandelen en eet alsof hij nooit iets te eten krijgt. Eten is iedere dag een feestje, ook voor ons, het is gewoon leuk om hem te voeren! Hij is ook mooier van vorm geworden. Het lijkt wel een verjongingskuur! Hij krijgt niets anders dan Buddy's Bite, soms wat restjes aardappel of rijst en wat kauspul af en toe. Het mooist was de reactie van de pillen-therapeut, hij had er geen verklaring voor..
Linda - Uden

Albert de teckel en Buddy's Bite
Albert een 13 jaar jonge teckel is sinds een darmoperatie, hij heeft zijn speelgoed egeltje waarschijnlijk uit nijd helemaal opgegeten en daardoor een darmperforatie gekregen, overgestapt op de voeding van Buddy's Bite (alle smaken behalve kattenvoer). De vraag was of hij de operatie zou overleven. De arts vroeg in laten slapen of proberen te opereren, natuurlijk was de keus voor ons meteen duidelijk opereren natuurlijk. Na 3 uur waren ze klaar en was het afwachten of Albert uit de narcose zou komen en de operatie (een stuk uit de darmen en omleggen van de dikke darm) zou gaan slagen. Na een week in de onzekerheid en verdriet gezeten te hebben kwam eindelijk het verlossende bericht: Albert mocht weer naar huis maar wel met een aangepast dieet (en geen speelgoed egeltjes meer). Zo ben ik in contact gekomen met de voeding van Buddy's Bite en zienderogen werd  Albert beter en beter. Hij jacht inmiddels weer achter katten aan, speelt als een jonge hond en is zijn ouderdomsluchtje kwijt. s'Morgens staat die weer te kwispelen om te eten (maar ik laat hem eerst uit want anders is die aan het uitbuiken tijdens de ochtendwandeling). Al met al Albert krijgt geen ander voer meer dan Buddy's Bite !!!
Marco - Nijmegen 

Jacko (van barf naar blik)
Als fanatiek barf-er had je mij twee jaar geleden niet moeten zeggen dat ik ‚blikvoeding’ zou kopen voor onze Jacko (Labrador 7 jaar). Echter de term ‚blikvoeding’ doet de kwaliteit van Buddy's Bite wel erg weinig eer aan. Aanvankelijk was ik sceptisch totdat je mij de inhoud liet zien en ruiken. Inderdaad: zoals zelf klaargemaakt. En het gaat niet om de verpakking, maar om de inhoud zoals je al aangaf. Omdat wij Jacko graag bij ons hebben op vakantie besloot ik Buddy’s Bite een kans te geven. Wow.. Allereerst Jacko: hoe enthousiast kan een hond op zijn maaltijd reageren? Dit geloof je niet totdat je het zelf ziet…
Ik moet bekennen dat ik vanaf de eerste dag ‚om' was… Het barfen vraagt toch veel inzet: het inkopen, snijden, je moet je hoofd er heel goed bijhouden. Daarnaast de twijfel: doe ik het goed, het gesjoemel met vlees de laatste tijd… Buddy’s Bite neemt deze zorg over… het is uitgebalanceerd en van uitstekende kwaliteit, kan niet anders zeggen.
Inmiddels is Jacko bijna geheel over op Buddy’s Bite. En het doet hem ontzettend goed, dat kan ik zien. Suzanne, je hebt niks teveel gezegd. Bedankt voor je descrete aanpak en je eindeloze geduld.
Groetjes Jan - Nijmegen

Tommie
Zo’n anderhalve maand geleden bestelde ik voor het eerst Buddy’s Bite hondenvoeding, ik was al zo lang op zoek naar verantwoord en gezond eten voor mijn Boomer Tommie. En ik vind de blikvoeding in één woord geweldig. Wow, wat ziet dat eten er goed uit! En Tommie is er gek op! Het is zó fijn om je hond dit te mogen geven, wetend dat het goed voor hem is en dat er geen troep in zit. Sinds ik Tommie Buddy’s Bite geef, ligt hij altijd héél dicht in de buurt van zijn etensbak als hij ziet dat ik ermee bezig ben. Toen ik hem nog brokken gaf gebeurde het weleens dat hij gewoon niet kwam, geen trek. Dan bleef hij liever in zijn mand liggen (terwijl ik er ook nog altijd iets lekkers doorheen mengde, iets van vlees, anders lustte hij zijn brokken al helemaal niet…). Nu is dat nog geen enkele keer gebeurd, hij staat er al voordat ik het in de gaten heb, en hij likt zijn bakje grondig schoon. Ook de koekjes vindt hij tot mijn verbazing heerlijk! Hij gaf nooit om hondenkoekjes, dus die kocht ik ook niet meer, ik gaf hem van die stukjes vleesstengeltjes als beloning. Maar deze vindt hij heel erg lekker. Tommie had vaak last van jeuk (terwijl er aan zijn huid niks was te zien en hij ook geen vlooien of beestjes had), en hij likte ook heel veel, aan allerlei oppervlakten (tafelpoot, vloer enzovoort). Dat is allebei een stuk minder geworden, waar ik ook heel erg blij om ben. Tommie krijgt nu twee keer per dag Buddy’s Bite blikvoeding, en we zijn er allebei supergelukkig mee. Ik ben blij dat ik nu niet meer verder hoef te zoeken naar verantwoorde én lekkere hondenvoeding! 
Groetjes Anita - Nistelrode

hondenvoeding biologisch

ONZE PRODUCENTEN

TERRA-PURA BIOLOGISCHE TIERNAHRUNG

KAY KLEIN’S HUNDEMANUFAKTUR

ZWERGNASE BIO-KRÄUTER

kattenvoeding biologisch

VIDEO’S:
Beelden zeggen meer als woorden....
Interviews en filmpjes met onze leveranciers.

VRAGEN? MAIL ONS:
info@buddysbite.nl

 
Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te faciliteren/ het inloggen te vergemakkelijken.
x